Ryhmäperhe-
päivähoitokoti
Satakieli

www.ryhmissatakieli.fi
Siirry sivustolle

NUOHOUSPALVELU
MIETTUNEN

www.miettunen.com
Siirry sivustolle

Sähäkkä-Halli

www.ysphalli.fi
Siirry sivustolle

Nuohooja asialle!

Ilmastointi- ja nuohouspalvelu Miettunen Oy tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista palvelua kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille. Kotipaikkamme on Ylivieska, mutta toimimme laajalla alueella ympäri Pohjanmaata, aina Keski-Suomea myöten.

Nuohouspalvelut

Puhdistamme tulisijan ja savuhormit ja tarkastamme niiden kunnon. Tarjoamme ammattitaitoista nuohouspalvelua kaikkialla Jokilaaksojen alueella. Voit varata ajan aina tarvittaessa tai tehdä kanssamme sopimuksen vuosittaisesta nuohouskäynnistä!

Ilmastointipalvelut

Huollamme ja puhdistamme ilmanvaihtokanavat ja suodattimet, teemme ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt. Palvelemme kaikenlaisissa kohteissa
omakotitaloista rivi- ja kerrostaloihin ja teollisuushalleihin. Työn osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Teemme ilmalämpöpumppujen asennuksia yhteistyössä eri laitetoimittajien kanssa. Meiltä saat myös koko paketin laitteineen ja asennuksineen. Puhdistamme vanhat ilmalämpöpumput Fresh Wash®-käsittelyllä. Sekä asennus että laitteen puhdistus ovat
kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Hormien kunnostus

Kunnostamme vanhat savuhormit massaamalla. Jokaisessa kohteessa tehdään ensin kuntotarkastus, jonka jälkeen asiakas saa arvion korjaustarpeesta ja kustannuksista.

Muut palvelut

Asennamme piipunhatut hormien suojaksi. Hatun avulla voidaan pidentää piipun käyttöikää ja parantaa vetoa.